Mer enn en måned siden, utgav Chelsea-klubben en helt ny vesterjersey for 2018-19-sesongen. Den ble først lansert i 1963 og ble markedsført på 1970-tallet. Chelsea klassiske gule jersey har returnert siden 2014-15 sesongen. På denne måten roste Billige Chelsea drakter klubbens tidligere herlighetsmomenter med en moderne farge full av makt, mens klubben kommer inn i en ny epoke.

Billige Fotballdrakter bruker høyytelses strikketøy utstyrt med den nyeste Vaporknit-teknologien for å øke hastigheten gjennom både ytelse og estetikk. Det opplagte nettverket i brystet og ryggen er nøyaktig tegnet ut fra atletens feber- og svettedata, noe som gir optimal pusteevne.

Den nye termiske overføringslogoen er 64% lettere enn før, og er den mest pustende laglogoen Nike noensinne har hatt. Gul shorts og blå sokker skaper et komplett bilde, shorts fjerner ytre sømmer, reduserer friksjon og øker bevegelsesfriheten, og de gule stripene i nærheten av sokkene ekko jerseydesignen. En vevd strimmel vises bak den elegante kragen, klubbens signaturblå og hvite striper, og det spesielle garnet på ermet legger et snev av hastighet til hele jerseyen.

18-19chelseaaway.jpg