Atletico Madrid drakt 18/19 barn Tar dr tilbake til skolen
Dr Oyvinds plan er en interessant en. Vel, det er ikke, men det virket en høflig måte å starte. Det ser ut til å være noen problemer. Dr O synes å være under den misgiktede troen på at fotball er en pengepit som er i stand til å løse samfunnsmessige problemer i større skala. Som et eksempel er omsetningen til Spurs rundt en femtedel av den tidligere arbeidsgiveren min. Det selskapet er ikke en som de fleste ville vite eller gjenkjenne, og var også et helt s ** t-show. Fotballklubber er bedrifter, men de er ikke spesielt bemerkelsesverdige når det gjelder økonomien.

Også, hvorfor er fotballspillere "knapt fortjent" av inntektene sine? Produktet de produserer er i høy etterspørsel, og derfor har de rett til en rettferdig andel av opptakene. Kommer dr O med en lignende plan for skuespillere og musikere? Alt dette føles som om noen er en smule bit sjalu.

Jeg har blitt ganske lei av debatten om fotballspillerens inntjening. Noen er overbetalt med hensyn til sluttproduktet, men tankegangen at fotballspillere er overbetalte som helhet er utrolig urettferdig. De tjener en dum sum sum penger, men et urettferdig beløp? Kan ikke enig med det. Og mediene insisterer på at vi bør se disse beløpene som støtende, er utrolige okser ** t. Går de røde topper på deres eiers uanstendige rikdom og kraft? Murdochs Skeletor-hender Fotballklær til barn barna kan sannsynligvis bli lagt på mer penger i dag enn alle spillerne kombinert.