For en måned siden annonserte Manchester United-klubben lagets nye hjemdrakt for 2018-19 sesongen. Billige Manchester United drakter markerer 140-årsjubileet for klubben. I 1892 kom Manchester United inn i den høyeste ligaen i England, den første divisjonen. I 1902 endret laget sitt navn til den nåkjente Manchester United, og i 1910 kom den ikoniske Old Trafford stadion.

Den nye jerseyen vil gjøre sin debut på Manchester Uniteds sommertur i USA. De rike strukturelle stoffene viser levende en svart til rød gradient, med svarte shorts og røde og sorte matchende sokker.

Det er mange flotte øyeblikk i Manchester Uniteds strålende historie, men ingen av dem er viktigere enn 1878 som klubben ble grunnlagt. Denne Manchester United drakt 18/19 barn er hyllest til året klubben ble grunnlagt og markerer klubbens suksess i fotball i 140 år.

TAGs skinnemønster stammer fra klubbens opprinnelse, som viser hvor innovativ jerseydesignet er - tar et fantastisk øyeblikk fra fortiden og omarbeider det til Billige Fotballdrakter Barn for lagets supportere. Det er ingen tvil om at fansen vil bli forelsket i det.

18-19%20manutd%20home.jpg