For mer enn fire måneder siden, under temaet "This Means More", lanserte Liverpool Club en ny hjemmejersey for 2018-19 sesongen. Den nye Billige Liverpool drakter fortsetter sesongens høyt anerkjente retrostil, og fortsetter å være dyp og rik. Den rødlige, subtile skråstreken av mønsteret er inspirert av den spektakulære utsikten over hovedstolen etter renoveringen av Anfield Stadium.

Det nye temaet legger vekt på fotball som en livsstil, stadion er hjemme, og jerseyen betyr et symbol på identitet. Den nye Liverpool Hjemmedrakt 2018/19 introduserer en collared design, og Polo kragen med to knapper gjør jerseyen nærmere hverdagen, og fans kan bruke den i et bredere spekter av scener. I tillegg gjenspeiler den nye koppnummerdesign den ikoniske karakteren til Anfield stadion og dens omgivelser.

Det klassiske hvite broderiet "Liver Bird" -merket er stolt plassert på brystet til den nye jerseyen, og fremkaller fansens minne om lagets gullalder på 1970-tallet og 1980-tallet. Etter konvensjonen minnes "96" flamme-logoen under Billige Fotball skjorter bakkragen 96 fans som mistet livet i Hillsborough-massakren. Liverpool fans vil elske denne nye hjemjerseyen og ha det med stolthet å hylle oss opp i den nye sesongen. Når du har på seg Liverpool-jerseyen, vil fansen føle herligheten.

18-19liverpoolhome.jpg