Fotballtrøyer barn Høyre Wing-Back: Pablo Zabaleta (West Ham)? Cédric var mer spektakulær, spesielt i angrep, og sannsynligvis ville ha vært valget hvis han ikke hadde latt Max Choupo-Moting få ham i stoppetid, noe som førte til Stoke sin vinnende mål . Zabaleta ga bare en rolig, stilig ytelse. Da han spilte for Manchester City, pleide jeg å tenke på ham som en stor angriper og middelmådig forsvarer. Men det var helt feil; systemet hadde bare han bombet fremover mye mer. Når han blir bedt om å forsvare seg, er han veldig god. Mame Biram Diouf hadde en av sine bedre toveisspill, og flippet inn med et målrettet mål.

Midt Midtbane:? Grzegorz Krychowiak (West Bromwich Albion)? En fascinerende spiller. Han strever langt og langt, mye mer enn du ville forvente fra en dyp midtbanespiller fra Tony Pulis. Han kan være veldig god på jakt på den som har ballen, men kan også bli utsatt når kampen åpnes, som beviset var en gang av André Carrillo i andre omgang. Men når han var i form, da han var mesteparten av ettermiddagen mot Watford, er hans forventning utmerket, han er grov og klar i taket, og han er fantastisk springende menn på motangrepet.

Midt-midtbanen: Oriol Romeu (Southampton)? "Tidy" er sannsynligvis ikke det første ordet som kommer til å tenke når du tenker på Romeu, men det er det han har blitt under Mauricio Pellegrino. God posisjonering og økonomisk bevegelse i forsvaret, Liverpool drakt 18/19 barn det enkle passet når du bytter til angrep. En gang måtte trekke Xherdan Shaqiri tilbake, og trøtt i de siste minuttene, men generelt en god ytelse.