Fotballdrakt Barn Vi startet spillet som vi har mot de store guttene (bar Liverpool). Vi var aggressive, skapte sjanser og satte press. Etter de tidlige intense minuttene begynte vi å få kontroll over spillet. Likevel, før målet hadde Spurs de bedre sjansene.

Dette er kanskje ikke den mest populære oppfatningen, men Mike Dean og hans assistenter må bli rost i dag. Jeg tror de fikk de fleste av beslutningene riktig. For det første var det et feil på A. Sanchez av D. Sanchez. Mike Dean var konsekvent her, fordi han straffet Ozil for nøyaktig samme ting på Vertoghen tidligere i kampen da tyskeren var gjennom på mål. Når det gjelder offside, ser han ut til å bli spilt litt på side av skulderen til spursforsvareren rett bak ham (Sanchez tror jeg). Når det gjelder det andre målet, er Lacazettes arm offside, men resten av kroppen er ikke, så igjen er det den riktige avgjørelsen. Begge avgjørelsene er veldig stramme, og vi kan ikke begrudge dommerne for å tillate målene dersom de ikke er sikre.

Hele laget spilte bra i dag, spesielt i midten av parken, men Ozil og Mustafi var helt enorme i dag. Ozil skapte sjanser, spores tilbake og vant noen utfordringer. Jeg vet ikke hvor mange clearinger Mustafi har i dag, men han var alltid der. Hva en forskjell Griezmann drakt det gjør når alle startback-backs kan spille.