Belgia VM drakt 2018 Nøyaktig hva Carlos Carvalhal gjorde mot slutten av hans toårsperiode i Hillsborough, vet ingen. Men erstatning Jos Luhukay har allerede etablert et rykte som en regimentert, hardt arbeidende leder som ser organisasjon som nøkkelen til suksess. Noen ganger er en enkel endring av natur - og et par lagmøter - nok til å fremkalle forbedring.

Så mye var tydelig fra nederlandskerenes første spill i ledelse, en 0-0-trening med kampanjejaktende rivaler Sheffield United. Bladene var begrenset til to skudd på målet da uglene debuterte en ny formasjon. Det tar en modig trener å overhale et spillesystem så snart, ikke noe imot i en så intens derby. Men onsdag ble mye bedre med et tremans forsvar, selv etter? Glenn Loovens 'andre halvdel rødt kort.

Det var et lovende første skritt i engelsk fotball for Luhukay. Den 54-årige har gått inn i sitt 20. år som leder, og vil være opptatt av å leve opp til sin "promotionsexpert" moniker i South Yorkshire. Men hans neste oppdrag vil bli litt mer uncelebrated. Onsdag ville billige fotballdrakter på nett gjøre det bra å bruke sin tredje runde replay med League Two Carlisle å bygge fart for å presse mot Championship-sikkerhet.