Spania VM drakt 2018 Ragnar Sigurðsson og Kári Árnason fikk presterende muligheter, men klarte ikke å teste den tyrkiske målvakten.

Fortjent bly
Island gikk til slutt, men ikke lenge siden, da Guðmundsson slo seg inn i det øverste venstre hjørnet fra nær rekkevidde etter et fantastisk innlegg inn i boksen av Reading-angriperen Jón Daði Böðvarsson.

Gjestene doblet nesten ledelsen min, men Magnussons header var godt reddet av Babacan da han strukket lavt. Island skjønte imidlertid til slutt deres fordel, og det var Böðvarsson som igjen spilte en nøkkelrolle. Etter utmerket holdbarhet i Tyrkia-boksen spilte ex-Wolverhampton Wanderers fremover en utmerket pasning til Magnússon som endte kraftig inn i nettet.

Ingen nåde fra Island
Det var en lignende historie etter pause som Island fortsatte å være en stor trussel. Finnbogason testet igjen Babacan med en presis innsats før han skutt fra distanse, ble reddet av Tyrkias målvakt. Stopperen ble til slutt slått, denne gangen av Árnason. billige fotballdrakter Aston Villa mannen var på rett sted til rett tid for å trykke hjem Gunnarsson nedadgående overskrift etter et hjørne.