Portugal VM drakt 2018 Det ble fakturert som en av de største spillene i Nord-Irlands historie som de ønsket Sveits til byen velkommen. Michael O'Neills side hadde snappet et sted i playoffs ved å slå Wales 1-0 i Cardiff, og irskene håpet på flere av de samme mot en mye fancy Swiss-side.

Mens vertene startet sterkt, fant Sveits snart sin rytme, passerte ballen rundt pent, holdt besittelse i lange perioder og presset sine verter når de mistet den. Dette gjorde ting veldig vanskelig for irskene som tilbrakte mye av første omgang på sin egen tredje.

Andre halvdel begynte og spillet fortsatte på samme måte, og Sveits begynte å true enda mer. Stoke-spilleren Xherdan Shaqiri skjøt da ballen på Corry Evans skulder fra ikke mer enn et verft unna, og dommeren gav en straffe som Ricardo Rodriguez slo seg inn i bunnen.

Mens Irland kjempet hardt for å forsøke å jobbe seg tilbake i kampen, ble de møtt av en vegg av sveitsiske forsvarere som ikke ville bli slått, billige fotballdrakter på nett mens Chris Brunt spurned en rekke gratis spark i lovende posisjoner da de så ut til seieren .