Folk som tar det for gitt at Trent Portugal landslagsdrakt VM 2018 Alexander Arnold, 19, er vanlig på Liverpool som holder sin egen. Enkelt et av de beste utsiktene i verden.

- Devesh (@VisionaryKeita) 24. februar 2018

Midt-halv: Christopher Schindler (Huddersfield Town)
Rådgiveren er tilbake, med 17 inngrep, 15 av dem klarer. Disse var ikke bare noen klareringer, skjønt: med svært få unntak var de kraftige og veldrevne. Han ble også litt mer kontrollert enn vanlig, sjelden går langt ut av ryggen. Les spillet vakkert, merket Jay Rodriguez og Salomón Rondón godt, og styrte forsvaret fra start til slutt.

Midt-halv: James Tomkins (Crystal Palace)
Han er din grunnleggende anstendig senter-halv, gjør litt av alt rimelig bra. Med de mange skader på palassets rearguard, for ikke å nevne Mamadou Sakhos plutselige angrep, er han nå hovedmannen i forsvaret. Mot Spurs var et par av hans oppklaringer ute, og det var et morsomt feilspark, men i det hele tatt ble det rolig og laget alle spillene. Ikke en tilfeldighet at Spurs bare scoret etter at han forlot med en skade, og at hans bytte var i feil for målet.

Kevin Long, som fortsatt fyller på for James billige fotballdrakter Tarkowski, spilte bra for Burnley, og kan ha gjort listen hvis han ikke hadde mistet Manolo Gabbiadini for bindingsmål. Timothy Fosu-Mensah hadde også et godt spill skutt av en feil, og tapte Harry Kane for en sjanse som skulle ha blitt konvertert. Vincent Kompany, som alltid i disse dager, var spektakulær, men inkonsekvent.