Ved utgangen av VM i Russland lanserte Nigeria Football Association den nye Nigeria vm drakt 2018 i Nigeria. Motstridende, morsomt, optimistisk og elegant, disse ordene kan brukes til å beskrive den kulturelle konnotasjonen til Nigeria. I dag blir disse åndene fortsatt ekkoet og overgitt av den nigerianske diasporaen i England, USA og resten av verden. Denne fusjonen av energi har gitt Nigeria en ny tittel, NAIJA.

Det er en ære å ha på seg en grønn og hvit nigeriansk jersey. Denne sommerkonkurransen er ikke bare en spillers drøm, men også våre fans drømmer. Enten du liker fotball eller ikke, er det nigerianske laget med det uendelige potensialet og uendelige sjarm, ivrig etter å få alles støtte. Kjøpe Nigeria vm drakt er den mest direkte støtte for dem!

Nigeria 333 er full av vitalitet og lagets emblem har omjustert fargen sin. I hovedsak er utseendet på hjemme trøyer tolket gjennom et ønske om å vise beskjeden lykke. Den grønne t-skjorten til Nigerias hjemdrakt, den sort-hvite stripede ermet inspirert av ørens vinger, er sublimert gjennom abstrakte fjærmønstre og høylysfarger, og feltet kan tiltrekke seg oppmerksomhet. Den inkorporerer Nigerias nasjonale holdning til utformingen av Nigeria fotballdrakt.

Nigeria-Hjemmedrakt-VM-drakt-2018-Menn-3