Det er bare så mye Frankrike landslagsdrakt VM 2018 som noen virkelig kan gjøre på bare syv minutter. Du kan ikke lage et tilstrekkelig måltid, kan ikke fullføre mange husholdningsoppgaver tilstrekkelig, og kan ikke forvente mye i veien for sann fremgang. Hvis du forlater forslag som ikke skal sendes før vannet, betyr begrenset tid begrensede alternativer.

Men du kan endre løpet av en fotballkamp, ​​og det var sikkert hva Antonio Conte hadde i tankene da han tok Alvaro Morata mot Barcelona på tirsdag. Med de siste 16 knutne finpudset på 1-1, og Chelsea har spilt utmerket mot sine mer berømte motstandere, var det en endelig sjanse til å kreve en førstebensfordel.

Den italienske har tilbrakt mye av denne sesongen som klager over Chelseas overføringsaktivitet og dermed en oppfattet mangel på troppedybde. Men da han perused sin benk på Stamford Bridge, ville han ha sett spillere i stand til å gjøre en forskjell. Olivier Giroud kunne ha forventet et fysisk slag med en slitsomt Gerard Pique og Samuel Umiti, og Danny Drinkwater ville ha lurt muligheten til å bevise at han også uendelig kunne resirkulere besittelse til ingen nytte. Men det var Morata som mottok anropet.

På syv minutter hadde angriperen tre treff. En var et vellykket pass, en mislyktes dribling, og en var en håndball i sin egen halvdel. Men det var hans unødvendige bestilling for uenighet som var den mest frustrerende. Victor Moses skjøt et skudd langt, Chelsea-spillere, billige fotballdrakter på nett adamant det hadde blitt avbøyet, kalt til hjørne, men dommeren? Cüneyt? Ak? R tildelt et målspark.