De lyktes med sin arbeidsmoral, Brasil VM drakt 2018 Barn med deres besluttsomhet, og Asamoah Gyan var i god form. Så forhåpentligvis kan vi bedre våre tidligere utflukter. "

Odemwingie kom på Nigerias 2-2-vennligspill med Skotland denne uken i hva som var hans første utseende for den nasjonale siden siden 2010.

Den tidligere West Brom og Cardiff City-mannen angrer mangler sitt lands Afrika Cup of Nations triumf i 2013, men er spent på å komme tilbake til kaken under Keshi.

"Mange ville se meg tilbake i landslaget, noen skrev til meg for å si at de savnet meg i de grønne farger, fordi jeg har gjort det bra for Nigeria," la han til. "Jeg har hatt mange man-of-the-match forestillinger, og jeg har vunnet årets spiller.

"De siste årene er det bare min beklagelse at jeg, som jeg har blitt en bedre spiller, nok hadde fått flere mål for meg selv og landet, men jeg savnet litt. Jeg har savnet et og et halvt år, savnet på (African Nations) Cup de vant, dessverre.

"Jeg skulle ønske jeg var en del av fotballdrakter barn den gruppen fordi jeg har spilt i fire Afrika-nasjoner og fått tre bronsemedaljer, aldri gull. Men jeg kan ikke se tilbake. Dette er en annen mulighet for meg. "