DFB lanseringen av den nye tyske landslaget hjem jersey, inspirert av den store tyske fotballhistorie noensinne er laget. Mesut Özil, Thomas Müller og så alle spillerne vil være seg dette en VM landslagsdrakter 2018 på en ny tittel forsvar.

Det nye hjemmet jersey å betale hyllest til den mest ikoniske klassiske skjorte i historien til det tyske laget, det var i 1990 World Cup finalen, tyskerne 1-0 seier over Argentina, tre ganger verdensmester i historien. Fra unike designer shirt fremre delen av taggete striper inspirasjon, sin re-tolkning av retning av de horisontale striper av den opprinnelige swap, mens du oppretter en grå tone stil ved å endre tykkelsen på forskjellig sort mønster. Jerseyen bruker en svingende skulderlinje for å forbedre og optimalisere ytelsen.

Skjorten har en komfortabel og elegant hvit krage, svart, rød, gull trefarget dekorative krage mennesker innenfor husket Tysklands tredje plass i VM. Bak jerseyen viste stolt lagets høye kallenavn "Die Mannschaft". Thomas Muller sa: "Fotball er blitt mer og mer moderne og trendy i dag. Etter min mening har den tyske verdensmesterskapet 2018 oppnådd suksess."

Svarte shorts og hvite sokker er den viktigste delen av det tidløse tyske lagets skjorte. Det er denne fargen som nærmer det tyske laget og generasjoner av fans. Tyskland landslagsdrakt VM 2018 vil være den bestselgende jerseyen under VM!

Kommentar%20til%20Hjemmedrakt%20av%20VM%