Hva er poenget med alt Spania landslagsdrakt VM 2018 dette? Vel, i 02/03 sesong, snude Chelsea inn i topp fire ved å slå Liverpool på den siste dagen av sesongen og hadde et par anstendig kopp løp. Etter 15 år med Abramovich er det interessant å være i posisjon der, selv med den enorme investeringen vi har hatt, er klubben fortsatt på samme sted - sliter med å komme inn i topp 4, ha en anstendig innsats i cupkonkurranser og sannsynligvis ikke å gå så langt i Europa (om enn i Champ League denne gangen).

Så, Chelsea, som mange klubber, går i sykluser. Denne sesongen er vi i en lignende posisjon til hvor vi var 15 år siden, og jeg er sikker på med litt mer investering og bygging med en engasjert leder neste år, vi vil forbedre og ta en titt på ligatittelen, men det er interessant hvor mange likheter det er individuelt og som et lag mellom pre Abramovic-teamet og den nåværende.

Det er det samme som før, men annerledes.
Lee

Stoke's back-up målvakt Lee Grant har blitt sidelinjet med et ødelagt håndledd, har leder Paul Lambert kunngjort.

Den 35-årige klaget over sårhet etter å ha fotballdrakter barn deltatt i oppvarmingen før sist søndag i Leicester, og undersøkelser avslørte senere en brudd.

Dane Jakob Haugaard er nå sannsynlig å være Jack Butlands stedfortreder for denne helgenes avgjørende tur til Southampton.