Det bør ikke glemmes at Brasil landslagsdrakt VM 2018 West Ham var i stigende grad på lørdag.? Sean Dyche innrømmet at Hammers? "Var den bedre siden i første halvdel" og Burnley "måtte gjøre de stygge tingene for å holde seg i det". Bare etter forvitring kunne stormen fortsette sin reise mot seier.

Dyche introduserte Chris Wood som en erstatning i det 61. minutt, og det endret spillet helt. Han erstattet Jeff Hendrick i stedet for Ashley Barnes, noe som betyr at Burnley vendte tilbake til en formasjon med to streikere. West Ham klarte ikke å klare seg, og Wood blomstret. Han avsluttet spillet med to mål og en assisterer på mindre enn en halv time.

Burnleys høyeste Premier League-finish er 16. Når det gjelder poeng, er de nærmere Arsenal i sjette enn Everton i niende. Deres Nyttårs nedgang har forhindret at dette blir en historisk sesong, men ikke en strålende. Det er i posen.

Cenk Tosun
"Det er litt for mye av et press på ham i VM drakter 2018 barn minuttet," sa Sam Allardyce på fredag, og skyndte raskt å fjerne sjakkene han selv hadde plassert rundt Cenk Tosuns ankler. Everton-sjefen var rett i at umiddelbar forventning basert på pris kan være en vanskelig byrde for en spiller å skulde, særlig når han kommer inn i en ny liga i et nytt land. Men mens sympati kan bli utvidet til spilleren, ble det snart ødelagt for sjefen.